Music Emotion: Een blad met 'meer'

Music Emotion is de pakkende titel waarmee ons magazine voor het eerst in september 2005 verscheen. 'Meer' is het sleutelwoord dat de invulling bepaalde en dat nog steeds doet. Het is een magazine dat is ontstaan uit een stukje onvrede, omdat volgens ons de klant niet optimaal bediend werd. Er kon meer en het was vaak te weinig, daarom besloten wij de diepte in te gaan.
Drie pagina's per getest onderdeel is onze algemene standaard en daar willen we ons, als het even kan, aan houden. Ieder product heeft op deze manier meer mogelijkheden zich optimaal te presenteren en de lezer krijgt de informatie die hem echt steunt bij het doen van een eventuele aankoop.
Het 'meer' zoeken wij eveneens in het aantal pagina's, de doelstelling is om maandelijks met een honderdtal welgevulde en rijk geïllustreerde pagina's bij u door de brievenbus te vallen.
Een klap om naar uit te kijken!
Op de redactie hebben er in den beginne discussies en gesprekken plaatsgevonden waaruit een redactieformule is gerold waar we ook achter staan. Zo kunt u in Music Emotion verwachten: vele diverse testen van alles dat met beeld en geluid te maken heeft in iedere prijsklasse, fabrieksbezoeken, trends en ontwikkelingen, voor- en nabeschouwingen op (inter)nationale shows en beurzen, dealerbezoeken, lp/(sa)cd/dvd en blu-ray recensies en het laatste nieuws van het audio/video front. Verder zijn we uiteraard dol op (inter)nationale primeurs!
Dit is zoals u ziet geen alledaagse opsomming, wij hebben geprobeerd om met Music Emotion de goede dingen te behouden en een welkome aanvulling te bieden op het bestaande. Wij zijn in ieder geval enthousiast en hopen dat wij u ook iets 'meer' te bieden hebben.

Word nu abonnee!

Neem nu een jaarabonnement op Music Emotion voor maar € 44,95 (België € 49,95). U ontvangt hiervoor 11 keer het extra dikke magazine Music Emotion (+/- 100 p.). Of neem een tweejaarabonnement op Music Emotion voor maar € 89,90 (België € 99,90). U ontvangt hiervoor 22 keer het extra dikke magazine Music Emotion (+/- 100 p.).
Bij beide abonnementen kunt u kiezen uit vele welkomstgeschenken.
U meldt zich aan door een mail of de bon uit het magazine te versturen naar:
S.P. Abonneeservice, Antwoordnummer 10016, 2400 VB Alpen aan den Rijn, tel: 0172-476085, fax: 0172-653307, e-mail: info@spabonneeservice.nl

Advertising

We are offering commercial
messages for your company
or upload your advertise to
Hi.On.Line .It will be broadcast
Please contact by e-mail form


MAC
Windows
Real Player
Click on the icons for music
   Mac - Windows - Real

This free script provided by
JavaScript Kit